Blogg - nyheter og aktuelt

Ferder Taxi kjøper drosjeselskap i Oslo og Østfold

image

Ferder Taxi har kjøpt drosjeselskapet "Taxi 3" og har i dag tatt over selskapet. "Taxi 3" har to avdelinger; èn i Oslo/Romerike og èn i Østfold (Moss og Fredrikstad/Sarpsbort).
Vi har en spennende periode fremfor oss og vi i Ferder Taxi har som mål å bli landsdekkene slik at du som kunde får samme gode service uansett hvor i landet du befinner deg.
Vi vil fremover presentere flere steder i landet hvor vi kommer til å etablere oss enten ved eksisterende drosjesentral eller ved franchise

Se vårt innlegg på facebook

Ferder Taxi blir Miljøfyrtårn-sertifisert

image

Ferder Taxi starter året med å bli Miljøfyrtårn-sertifisert. Horten Kommune stilte med ordfører Are Karlsen i spissen på besøk.
Det er ingen tvil om at bedrifter har et stort ansvar hva angår miljøet. Ferder Taxi ser det som en selvfølge å gjøre det vi kan for å bidra til et bedre miljø. Å bli sertifisert Miljøfyrtårn er en veldig god fortsettelse på vårt arbeid.
Vi takker Horten Kommune som tok seg tid til utdeling, kake og prat.

Se vårt innlegg på facebook

Taxi Horten investerer på nytt

image

Vi har fått 2 nye EL-drosjer som skal settes i drift. Den første kom i drift i dag, mens den andre kommer på fredag! Dette betyr mindre ventetid for deg som kunde! Vi er utrolig takknemlig for alle kunder som ønsker å bruke den lokale Hortens drosja

Vi har i 2018 kjøpt 6 hybrid biler som et prøveprosjekt for et bedre lokalmiljø i Horten. Taxi Horten ønsker å være fremtidsrettet og en pioner i transportnæringen og har denne gangen investert i 2 stk helelektriske biler av typen TESLA!

Taxi Horten vil alltid jobbe for kundene og ønsker med dette å være i førersetet med tanke på lokalmiljøet i Horten og omegn. Vi ønsker alltid å utvikle oss og har hørt på kunder som har ønsket seg elektrisk alternativ som taxi! Dette er uten tvil et resultat av lojale kunder og deres tilbakemeldinger. TUSEN TAKK!

Se flere bilder på vår Facebook side

Taxi Horten kjøper eget lokale

image

Etter under to år med smart og bærekraftig drift har vi nå KJØPT VÅRE EGNE LOKALER I HORTEN! I løpet av sommeren vil vi flytte et par meter borti gata til Storgata 38 ved "Wesenlundtorvet". Det nye lokalet blir større og mer moderne med hele syv kontorer, større kjøkken og stort fellesområde til kunder og sjåfører

Vi har gjennom hardt arbeid, nytenkning og ekstremt god kundeservice vist at selv små drosjeselskaper kan vokse og være lønnsomme. VI ønsker selvfølgelig å fortsette å ha åpent for kunder og andre som ønsker en kopp eller to med kaffe. Nærmere beskjed angående utflyttingen kommer!

Ellers ønsker vi alle en riktig god 17.mai i morgen! GRATULERER MED DAGEN

Se flere bilder på vår Facebook side